Donut County: a mobiljáték, amelyben egy hatalmas lyukat irányíthatsz majd

2017. augusztus 25.
4.3841
Ben Esposito - aki nem mellesleg a What Remains of Edith Finch pályadizájnere volt - egy friss trailer társaságában jelentette be, hogy mobiljáték készítésére adta a fejét, amely Donut County címmel egy igazi különlegességnek ígérkezik.

Az alkotás már évek óta készül az Annapurna Interactive szárnyai alatt, és azon túl, hogy kiderült, valamikor 2018-ban számíthatunk a megjelenésére, a friss trailerből azt is megtudtuk, hogy milyen különleges koncepciót is ölel fel ez a rajzfilmes megvalósítású ügyességi játék.

A Donut County részeként ugyanis egy fizikai kaland vár ránk, amelyben egy folyamatosan növekvő lyukat irányíthatunk a pályákon, amivel apránként el kell nyelnünk az összes objektumot úgy, hogy kezdetben az apróságokkal kezdjünk, és mindent beszippantsunk annak érdekében, hogy elég nagyra nőjünk a többi dolog elnyeléséhez is.

Egyszerűnek tűnik? Pedig nem az, és erről magad is meggyőződhetsz az alábbiakban! A játék PC-re és konzolokra érkezik, de mobilos változat is várható belőle, első körben iOS-re.

Nézd nagyban ezt a videót!1 hozzászólás

peter97

10 hónapja, 3 hete és 1 napja

Mivaaaan? Ez mi?

válasz erre