Dragon's Watch: különleges mobilos szerepjáték érkezik még az idén

2017. január 12.
4.2781
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A londoni The Secret Police fejlesztőcsapata bejelentette, hogy bár még nincs különösebb tapasztalatuk együtt, azonban első mobiljátékukkal szeretnének rögtön nagyot robbantani, ezáltal be is mutatták a rajongóknak a Dragon's Watch címre keresztelt alkotást.

A játékot határozottan a japán szerepjátékok inspirálták, azonban azokhoz mérten lényegesen közérthetőbb mű van születőben, amelyet egy kezünkkel is könnyedén irányíthatunk majd, a legtöbb free to play, avagy ingyenes címmel ellentétben offline formában egyaránt.

A készítők Battle RPG néven határozták meg művüket, vagyis kiemelten fontos szerepet kapnak benne az ütközetek, amelyek során több mint 100 hőst gyűjthetünk össze, amelyek különféle skillekkel, erősségekkel és tulajdonságokkal rendelkeznek annak érdekében, hogy megfelelő taktikát dolgozhassunk ki velük a különféle ellenfelek ellen, akik között kemény boss-okat is találunk majd.

A Dragon's Watch stúdiójában egyébiránt a játékiparban már bejáratott nevek állnak, ezáltal például az élen egy igazi legenda, Ian Livingstone található (Games Workshop/Eidos), de a csapatban felbukkan Hayao Nakayama (Sega/Marvelous) és Finn Brice (Terraria/Chucklefish/Starbound) is. Egyszóval érdemes lesz odafigyelni erre az év végén érkező különlegességre!

Nézd nagyban ezt a videót!



1 hozzászólás

peter97

7 éve, 10 hónapja és 18 napja

De jó grafikája van!

válasz erre