Dropmix: a Harmonix bemutatta minden idők legkülönlegesebb kártyás mobiljátékát

2017. március 13.
5.3751
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Harmonix egyszer már megreformálta a játékipart, amikor néhány évvel ezelőtt a Rock Band-sorozattal behozta a műanyag hangszereket, azonban most hasonló dolgot szeretnének elérni a mobiljátékos piacon is, noha itt szó sincs különféle instrumentumokról.

A Dropmix név alatt bejelentett mobiljáték ugyanis egy olyan ingyenes applikáció lesz, amelyhez kézzel fogható kártyákat, valamint egy műanyag érintkezőfelületet lehet megvásárolni annak érdekében, hogy megtapasztalhassuk a valós idejű zenei mixelés örömeit.

Dropmix: a Harmonix bemutatta minden idők legkülönlegesebb kártyás mobiljátékát - 2. kép

A kérdéses műanyag felületen minden helyre csak egy kártya kerülhet, és minden kártya egy-egy zenei sávot, például éneket, basszust, dobot és egyebeket ad hozzá az aktuális tételhez, így a dalt valós időben tudjuk majd mixelni a kártyalapok cserélgetésével, és minél ügyesebbek vagyunk, ezáltal minél előbb összegyűjtjük a 21 pontot, annál előbb győzhetünk.

Dropmix: a Harmonix bemutatta minden idők legkülönlegesebb kártyás mobiljátékát - 3. kép

A Dropmix egyébiránt számtalan játékmódot tartalmaz majd, ezáltal a Clash Mode mellett 1v1 vagy 2v2 fős ütközeteket is átélhetünk benne. Az alkotás a Harmonix tervei szerint szeptemberben érkezik Androidra és iOS-re is, első körben 300 különféle stílusú kártyával.

Dropmix: a Harmonix bemutatta minden idők legkülönlegesebb kártyás mobiljátékát - 4. kép

1 hozzászólás

Chico

7 éve, 8 hónapja és 17 napja

Hű... Ez... De érdekes... meglepett smiley

válasz erre