Egy igazán különleges endless runnert keresel? Próbáld ki a Sky Dancer-t!

2017. január 22.
5.5541
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Pine Entertainment felküldte az App Store és a Google Play kínálatába is legújabb ingyenes mobiljátékát, amely egy igazán különleges endless runnerként igyekszik lenyűgözni a rajongókat.

Az alkotás egy sajátos fantáziavilágba repít el minket, amelyben nem elég, hogy hősünk folyamatosan rohangál, és irányításunkkal kikerüli, illetve átugrálja az egyes objektumokat, a fejlesztők alaposan megbolondították ezt a koncepciót azzal, hogy az érmegyűjtögetés mellett a pályákat apró darabkákra szabdalták fel, amelyek között ide-oda ugrándozhatunk, ha elég ügyesek vagyunk.

A Sky Dancer egyébiránt minimalista ábrázolásmóddal ugyan, de egy csodálatos világot fest le előttünk, miközben az irányításhoz állítólagosan két ujjunk is elég lesz, a nagy kalandot pedig akár 10 eltérő karakterrel is átélhetjük majd a legkülönfélébb kihívások és hangzatos zenék társaságában. Kipróbálnád? Miért nem töltöd le ingyen még ma?

Nézd nagyban ezt a videót!



App Store és a Google Play kínálatába is legújabb ingyenes mobiljátékát, amely egy igazán különleges endless runnerként igyekszik lenyűgözni a rajongókat.'>
2 hozzászólás

rDAVE

7 éve, 9 hónapja és 15 napja

Gólem írta:
Tiszta Journey! meglepett smiley
Csak a színek hasonlóak, de amúgy semmi köze hozzá. A két játék ég és föld.

válasz erre

Gólem

7 éve, 9 hónapja és 18 napja

Tiszta Journey! meglepett smiley

válasz erre