Egy kínai férfinak kiszakadt a végbele, miután fél órát mobiljátékozott a WC-n ülve

2018. február 12.
6.8381
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Elképesztő eset történt egy kínai férfivel a Daily Mail beszámolója szerint, akik a Kan Kan News nevű helyi portálra hivatkozva írtak arról, hogy egy neve elhallgatását kérő illetőnek szó szerint kiszakadt a végbele, miután fél órán át ült a WC-n és mobiljátékozott.

A férfi kezelőorvosa, Dr. Su Dan szerint páciense nem érzett fájdalmat, ellenben amikor felállt a WC-ről, észrevette, hogy egy 16 centiméteres dudor lóg ki a fenekéből, ami nem egy túlméretezett aranyér volt, hanem konkrétan a férfi végbele, ami azért szakadt ki a helyéről, mert a férfi olyan sokat ült a WC-n a telefonját nyomkodva.

Egy kínai férfinak kiszakadt a végbele, miután fél órát mobiljátékozott a WC-n ülve - 2. kép

A Daily Mail cikke szerint az eset azért alakulhatott így, mert a páciens kezeletlen végbél előeséstől szenvedett, vagyis konyhanyelven a végbelet semmi sem tartotta már a szervezetben. A beteg állítólag már gyermekkorától szenvedett a problémától, de nem foglalkozott vele, így csak idő kérdése volt, hogy mikor következik be a katasztrófa, ami könnyen az életébe is kerülhetett volna.

Hogy a férfi pontosan milyen mobiljátékkal függött, hogy ilyen sokáig ott maradt a WC-n, azt nem tudtuk meg, mindenesetre saját példánkból kiindulva, rekordot biztosan nem döntött azzal a szerény fél órával...
4 hozzászólás

SamsungFan

6 éve, 7 hónapja és 24 napja

Jááááj szerencsétlen hülye! röhögő smiley

válasz erre

Mendez

6 éve, 7 hónapja és 25 napja

**** ügy röhögő smiley

válasz erre

Chico

6 éve, 7 hónapja és 25 napja

OMG! meglepett smiley

válasz erre

ferencziakos

6 éve, 7 hónapja és 25 napja

Hát az rohadt kellemetlen, de hogy épp mobilozott annak semmi köze a dologhoz. röhögő smiley

válasz erre