Egy zombis mobiljátékon dolgozott a Telltale Games, ami már soha nem készülhet el

2018. szeptember 25.
5.7831
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Még mindig nem tértünk teljesen magunkhoz a hírtől, miszerint csődöt jelentett és bezárja kapuit a Telltale Games, a szuper kalandjátékairól ismert stúdió, akik ráadásul az összes projektjüket a kukába hajították.

Emiatt hullhatott le a lepel arról a játékról, ami egy ideje már készülődött a csapat háza táján, a legnagyobb érdekessége pedig az lett volna, hogy egy zombis stratégiaként kizárólag mobilokra készült, és nem a The Walking Dead, hanem egy másik ismert zombis sorozathoz kapcsolódott.

Alexis Kennedy, a Telltale Games egykori munkatársa elmondta továbbá, hogy a rejtélyes projekt egy kicsit a This War of Mine-ra hajazott volna, méghozzá véletlenszerűen generált, sok újrajátszhatósággal ellátott történettel, bázisépítéssel, nyersanyag menedzseléssel és így tovább.

Érdekesség, hogy a projektet idén tavasszal elkaszálták, lévén a Telltale Games már akkor érezte, hogy probléma van a háttérben, pedig nem kizárt, hogy ezzel a játékkal fordíthattak volna a stúdió anyagi helyzetén.
bezárja kapuit a Telltale Games, a szuper kalandjátékairól ismert stúdió, akik ráadásul az összes projektjüket a kukába hajították.'>
2 hozzászólás

fonemaker

5 éve, 11 hónapja és 23 napja

Leírás alapján érdekes lett volna pedig. De ha megint ilyen darabokra vagdosott **** lett volna, akkor mindegy.

válasz erre

peter97

5 éve, 11 hónapja és 23 napja

Nagy kár értük. Idegesített ez a darabokra vágott játékmenet, szerintem másokat is. Ezt a morgást meg kellett volna hallgatni, lehet hogy most nem ez lenne a helyzet.

válasz erre