Egyelőre bukásként tekint a Command and Conquer: Rivals-ra az EA

2019. február 07.
7.8801
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Az Electronic Arts aktuális üzleti jelentéséből kiderült, hogy hiába vártak rá sokan, nem hozta a kiadó elvárásait, magyarul komoly csalódást okozott a cégnek - és emiatt vélhetően a rajongóknak is - a Command and Conquer: Rivals.

A kérdéses mobiljátékról Andrew Wilson beszélt a befektetőknek, és nem titkolózott, amikor bejelentette, hogy a globális megjelenés után a Command and Conquer: Rivals messze alul teljesítette a várakozásaikat, ami nem meglepő, hiszen gyakorlatilag nulla tartalommal, azóta is bővítetlenül áll az App Store és a Google Play kínálatában a játék, amit eddig összesen valamivel több mint 1 millió ember töltött le.

Ez pedig édeskevés még úgy is, hogy nem ismerjük az EA elvárásait, ellenben a vezérigazgató szerint nem adják fel ennyire könnyen a dolgot, lévén minden erejükkel azon dolgoznak, hogy egyre több és több játékost csődítsenek az alkotás köré, aminek egyelőre nem igazán látjuk a gyakorlati kivetülését, de azért türelmesen várunk.
3 hozzászólás

SamsungFan

5 éve, 6 hónapja és 27 napja

Bal****ok voltak, megérdemlik hogy nem megy a játékuk. Majd legközelebb igényesebbek lesznek, nem csak a pénzhajhászás megy.

válasz erre

Ronalddo

5 éve, 6 hónapja és 27 napja

Egyáltalán nem foglalkoznak a játékkal, mit várnak?

válasz erre

Chico

5 éve, 7 hónapja

Tanulság: nem kell ****t csinálni.

válasz erre