Elindult a Sega Forever: játssz most ingyen a Sega klasszikusaival a mobilodon!

2017. június 22.
7.0591
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Sega hivatalosan is bemutatta a korábban már beharangozott Sega Forever programot, aminek részeként a kiadó a jövőben szeretné, ha minden egyes retro videojátékukat ingyen letölthetnék majd maguknak a rajongók Androidra és iOS-re is.

A kiadó célja, hogy feltámassza a legendás Master System-re, Mega Drive-ra és Dreamcast-ra megjelent alkotásait, ezáltal várhatóan két hetes ciklusokban a Sega folyamatosan újabb és újabb mobiljátékokkal örvendeztet meg minket, amelyek többsége teljesen szabadon letölthető és élvezhető lesz.

Sőt mi több, a retro élmények mellett mindegyik alkotás direkt mentést kap, az offline játék mellett pedig felvértezik majd őket ranglistákkal, valamint kontroller támogatással is. A Sega Forever részeként első körben olyan játékok jelentek meg, mint a Sonic the Hedgehog, az Altered Beast, a Phantasy Star II, a Kid Chameleon és a Comix Zone.

Magyarul tehát csupa-csupa legenda érkezett, és a Sega ígéretei szerint pár órán belül máris újabb címekkel gazdagítják a kínálatot, így ha érdekelnek a kérdéses retro címek, akkor vagy kövesd a Mobilgamer híreit, vagy nézegesd a Sega Forever honlapját, hiszen mindkét forrás első kézből számol majd be az éppen aktuális megjelenésekről.

Nézd nagyban ezt a videót!



nincs még hozzászólás