Elképesztően látványos kedvcsinálót kapott a Final Fantasy XV: A New Empire

2017. augusztus 28.
4.5681
Vagy a Final Fantasy Pocket Edition bejelentése miatt, vagy azért, mert nem úgy megy a játék, ahogyan azt a Square Enix elképzelte, de a hétvégén egy olyan látványos kedvcsinálót kapott a Final Fantasy XV: A New Empire, hogy attól letettük az állunkat.

A kérdéses mobiljáték még a nyáron érkezett, középpontjában a 15. rész ismert szereplőivel és helyszíneivel, a Machine Zone fejlesztésében, akik egy különleges városépítős, csatázós, városvédős stratégiát álmodtak meg a cím alatt, melyet ráadásul teljesen ingyen bárki letölthet magának Androidra és iOS-re is.

Vélhetően azért, hogy megnöveljék egy kicsit a játék népszerűségét, a Square Enix a minap egy új kedvcsinálót adott ki hozzá, amelyben élőszereplős pillanatok sokasága - a főszerepben Alexis Rennel, a csodálatos Instagram-modellel és formás fenekével -, valamint elképesztően látványos pillanatok várnak benne ránk.

Nem hiszed el? Nézd meg magad az alábbiakban, és ha megtetszett, töltsd le magadnak még ma, hiszen teljesen ingyen van az App Store-on és a Google Play-en is!

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

fonemaker

10 hónapja, 1 hete és 6 napja

De rohadt jó trailer!

válasz erre

Chico

10 hónapja, 2 hete

Dögös a néni! Tudják mire kattint a nép!

válasz erre

ferencziakos

10 hónapja, 2 hete

Az a csaj!

válasz erre