Elképesztően látványos kedvcsinálót kapott a Final Fantasy XV: A New Empire

2017. augusztus 28.
5.6461
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Vagy a Final Fantasy Pocket Edition bejelentése miatt, vagy azért, mert nem úgy megy a játék, ahogyan azt a Square Enix elképzelte, de a hétvégén egy olyan látványos kedvcsinálót kapott a Final Fantasy XV: A New Empire, hogy attól letettük az állunkat.

A kérdéses mobiljáték még a nyáron érkezett, középpontjában a 15. rész ismert szereplőivel és helyszíneivel, a Machine Zone fejlesztésében, akik egy különleges városépítős, csatázós, városvédős stratégiát álmodtak meg a cím alatt, melyet ráadásul teljesen ingyen bárki letölthet magának Androidra és iOS-re is.

Vélhetően azért, hogy megnöveljék egy kicsit a játék népszerűségét, a Square Enix a minap egy új kedvcsinálót adott ki hozzá, amelyben élőszereplős pillanatok sokasága - a főszerepben Alexis Rennel, a csodálatos Instagram-modellel és formás fenekével -, valamint elképesztően látványos pillanatok várnak benne ránk.

Nem hiszed el? Nézd meg magad az alábbiakban, és ha megtetszett, töltsd le magadnak még ma, hiszen teljesen ingyen van az App Store-on és a Google Play-en is!

Nézd nagyban ezt a videót!



3 hozzászólás

fonemaker

7 éve, 2 hónapja és 16 napja

De rohadt jó trailer! meglepett smiley

válasz erre

Chico

7 éve, 2 hónapja és 16 napja

Dögös a néni! Tudják mire kattint a nép! röhögő smiley

válasz erre

ferencziakos

7 éve, 2 hónapja és 16 napja

Az a csaj! meglepett smiley

válasz erre