Előregisztrálható a Don't Starve: Newhome

2022. június 20.
17.5181
A rengeteg elismerést bezsebelő Don't Starve sok játékos kedvence évek óta, a Level Infinite alkotása régóta folytatásért kiáltott, ezért két éve bejelentették az utódot, ami tavaly óta azonban már nem is hallatott magáról - mostanáig.
 

A Don't Starve: Newhome ugyanis végre felbukkant, androidra előregisztrálható verzióban, viszonylag ritka módon azonban nem a Google Playen tette ezt, hanem a kínai Taptap oldalán található adatlapon lehet kattintani a preregister gombra.

A Klei Entertainment's műhelyében készülődő open-world roguelike túlélő játék állítólag folyamatosan kapja majd az újabb és újabb kontenteket. A közönségkedvenc sandbox túlélő RPG nem csak megőrzi az előd minőségét, hanem továbbfejlesztett látvány és játékmenet vár majd ránk.

Utóbbi változásai ott érhetők majd leginkább tetten, hogy a széria eddigi elemeivel ellentétben itt most rövidebbek és ezzel együtt pörgősebbek lesznek a feladatok, ráadásul érkezik a többjátékos mód is, így pedig a haverokkal együtt lehet majd felfedezni a világot.

A tehát Don't Starve: Newhome előregisztrálható itt, egyelőre csak Androidra!
5 hozzászólás

Tommy

1 hete és 4 napja

Mekkora császárság! Ment is a reg!

válasz erre

Chico

1 hete és 4 napja

Végre hogy megszellőztettek már valamit!

válasz erre

fonemaker

1 hete és 4 napja

Na ez várós, csak félő hogy kegyetlen drága lesz.

válasz erre

Ronalddo

1 hete és 5 napja

Mekkora game volt az első, imádtam!

válasz erre

peter97

1 hete és 5 napja

Na ez egy király játék lesz biztos vagyok benne! Előregelve!

válasz erre