Estiman: ha egy olyan mobiljáték kell, ami kikapcsol egy nehéz nap után...

2017. január 05.
7.0011
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Felkerült az App Store és a Google Play kínálatába is a Kool2Play legújabb mobiljátéka, amely Estiman címmel azt a célt szolgálja, hogy kikapcsoljon minket egy nehéz nap után, amikor már nincs kedvünk sokat gondolkodni, inkább csak játszadoznánk egy kicsit.

Az Estiaman erre tökéletes alternatíva, hiszen a soha véget nem érő alkotás folyamatosan megújuló, leginkább pár-, szín- vagy formakeresésre kiélezett, könnyed fejtörőkkel szolgál számodra, amelyek garantáltan elfeledtetik veled a stresszt, a munkahelyen ért sérelmeket és egyebeket is.

A minimális audio- és vizuális éllel megvalósított Estiman többféle játékmóddal és beállítási lehetőséggel is kecsegtet, hogy a lehető legjobban személyre tudd szabni az élményt, amit ráadásul te is azonnal megtapasztalhatsz, hiszen a játék Androidra és iOS-re is teljesen ingyen letölthető.

Nézd nagyban ezt a videót!



App Store és a Google Play kínálatába is a Kool2Play legújabb mobiljátéka, amely Estiman címmel azt a célt szolgálja, hogy kikapcsoljon minket egy nehéz nap után, amikor már nincs kedvünk sokat gondolkodni, inkább csak játszadoznánk egy kicsit.'>
nincs még hozzászólás