EVE Echoes címmel érkezik az EVE Online mobilos változata

2018. október 22.
5.8961
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A CCP Games bejelentette, hogy a klasszikus MMORPG-k kedvelőinek legnagyobb örömére mobilokra is elhozzák nemsokára az EVE Online élményét, de mivel beterveztek pár apró változást, ezért EVE Echoes névre módosítják a mobilos port nevét.

A korábban Project Aurora kódnév alatt készült alkotás munkálatait a Playraven fejlesztői végzik el, akik azt ígérték, hogy valamikor jövőre szállítják majd le a játékot Androidra és iOS-re is, méghozzá a NeoX grafikus motorra felépítve az élményt, vagyis a látványra nem panaszkodhatunk majd.

Erről egyébiránt már most meggyőződhetünk az alábbi gameplay trailer segítségével, miközben a játékmenet kapcsán is nyugtázhatjuk az EVE Online alapjait, merthogy az EVE Echoes-ban is nagy szerepet kapnak az űrharcok, a felfedezés, a kereskedelem és a milliónyi egyéb aktivitás és fejlesztés, ami világszerte tömegeket szippantott már magába - nem véletlenül. Izgatottan várjuk az újabb részleteket!

Nézd nagyban ezt a videót!



4 hozzászólás

Direktor

5 éve, 11 hónapja és 16 napja

Ez de komoly! meglepett smiley Nagyon várós!

válasz erre

Chico

5 éve, 11 hónapja és 16 napja

Brutál minőségi darabnak ígérkezik! Remélem nem valami reklámokkal megtűzdelt free to play **** lesz, hanem valami normális árazású darab.

válasz erre

Adra6399

5 éve, 11 hónapja és 17 napja

Várós röhögő smiley

válasz erre

SamsungFan

5 éve, 11 hónapja és 17 napja

Na erre nagyon kiváncsi leszek!

válasz erre