Exiles of Embermark: egy mobiljáték, amelyben a fantasy és a harcok kapták a főszerepet

2016. november 30.
6.9101
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Exiles of Embermark címmel egy újabb mobiljáték került bejelentésre 2017-re esedékes megjelenési dátummal, amit több szempontból is érdemes lesz várniuk a taktikus ütközetek és az akció-szerepjátékok kedvelőinek.

Az alkotás ugyanis egy varázslatos, egy kicsit talán a Dungeons & Dragons univerzumára építkező fantáziavilágba repít el minket, amelyben egy általunk megalkotható és fejleszthető hős oldalán fel kell fedeznünk egy csodálatos univerzumot, miközben az egyes Házak között lavírozva izgalmas és taktikus PvE vagy PvP csaták részeseivé válhatunk.

A többféle fajt - például embereket és elfeket - is felvonultató alkotásban rengeteg különféle fegyver és páncél áll majd a rendelkezésünkre, de a szemben álló felek különféle varázslatokat és képességeket is bevethetnek annak érdekében, hogy az ellenfél életerejét nullára redukálják.

Az Exiles of Embermark várhatóan 2017 közepén jelenik meg Androidra és iOS rendszerekre, méghozzá free to play, tehát ingyenes formában.

Exiles of Embermark: egy mobiljáték, amelyben a fantasy és a harcok kapták a főszerepet - 2. kép


Exiles of Embermark: egy mobiljáték, amelyben a fantasy és a harcok kapták a főszerepet - 3. kép


Exiles of Embermark: egy mobiljáték, amelyben a fantasy és a harcok kapták a főszerepet - 4. kép


Exiles of Embermark: egy mobiljáték, amelyben a fantasy és a harcok kapták a főszerepet - 5. kép

1 hozzászólás

wegh

1 éve, 8 hónapja és 5 napja

Valahogy tetelonon nem szeretek online játszani, mert hamar megeszi az aksit, meg hát ha nincs wifi, akkor a mobilnet kárára megy. Ennek ellenére ezzel lehet teszek egy próbát, elég jónak tűnik.

válasz erre