Félelmetes összegeket termeltek 2018-ban a Nintendo mobiljátékai

2019. január 07.
10.7251
Bár folyamatosan sír a Nintendo szája, hogy mobiljátékai nem a kívánt mértékű eredményeket hozzák, de maguk alatt vágják a fát, amit nagyszerűen megmutatnak a 2018-as bevételek is.

A Super Mario Run a fizetős megoldások miatt ugyanis még mindig a béka feneke alatt teljesít, alig 10 millió dollárt hozott a japánoknak, de a nagy reménységként kezelt Dragalia Lost is mindössze 58 milliónál jár, aminek az oka, hogy egy csomó régióban, többek között felénk sem tölthető le hivatalosan.

Bár az Animal Crossing: Pocket Camp egy kicsit kakukktojás, hiszen tőle az ingyenessége miatt jobb eredményt vártunk a közel 48 millió dollárnál, de a Fire Emblem Heroes alátámasztja azokat az elméleteket, miszerint a Nintendónak az ingyenes, globálisan elérhető mobiljátékokkal kellene törődnie, az RPG ugyanis 230 millió dollárt hozott önmagában a japánoknak.

A Sensor Tower adatai alapján tehát csak ez a négy alkotás 348 millió dolláros bevételt generált a Nintendónak 2018-ban, akik emiatt bizonyára idén is gőzerővel folytatják majd a mobiljátékok fejlesztését.

Félelmetes összegeket termeltek 2018-ban a Nintendo mobiljátékai - 2. kép

4 hozzászólás

peter97

6 hónapja, 3 hete és 6 napja

Ez de durva!

válasz erre

fonemaker

6 hónapja, 3 hete és 6 napja

Fire Emblem Heroes de durva!

válasz erre

Femobilos

6 hónapja, 3 hete és 6 napja

Te jó ég!

válasz erre

Mendez

6 hónapja, 3 hete és 6 napja

Az nagyon kemény!

válasz erre