Fightlings: itt egy Pokémon GO-klón vad szörnyekkel és kemény harcokkal

2017. július 15.
6.0911
A Pokémon GO bár elképesztő sikernek örvend, azonban sok-sok játékos azért nem élvezi tartósan, mert hosszabb távon konkrétan alig van benne kihívás, illetve hiányoznak belőle a kemény csaták is, amelyek a televíziós sorozat alapjai voltak.
 

Ha neked is tetszett a játék alapja, akkor érdemes megismerkedned a Fightlings-szel, ami konkrétan ugyanazt garantálja mint a zsebszörnyes alkotás, ergo a való világban kalandozhatunk, a napfényben vadászhatunk, de cuki lények helyett vérszomjas fenevadakkal kell megküzdenünk, miközben kalandjainkra hatással van például az adott helyszín és az időjárás is.

A Fightlings rengeteg szörnyet vonultat fel - 6 frakcióba és 30 klánba tömörülve -, amelyekből érdemes minél keményebbeket befogni, hiszen ha más játékosokkal találkozunk, akkor izgalmas csaták során ezeket használhatjuk fel az ütközetekhez.

Hogy miként működik ez a gyakorlatban? Nézd meg az alábbi trailert, ha pedig már a játékot tolnád, maradj egy kicsit türelmes, mert a készítők az elkövetkezendő napokra ígérték a premiert.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

Femobilos

8 hónapja, 3 hete és 3 napja

Nem rossz, ennek legalább van valami értelme is!

válasz erre

csirkee

8 hónapja, 3 hete és 3 napja

Sokkal jobbnak tűnik mint az a gagyi pokémon go

válasz erre