Fillérekért megy a Limbo és a Never Alone a legújabb Humble Mobile Bundle részeként

2017. május 24.
7.0361
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Az epikus platformerekre koncentrál a legújabb Humble Mobile Bundle összeállítás, aminek részeként újfent fillérekért férhetünk hozzá néhány nagyszerű Androidos mobiljátékhoz, ezáltal akár 10 alkotást is beszerezhetünk magunknak nem egészen 1500 forint ellenében.

Lássuk a részleteket! A Humble Mobile Bundle aktuális ajánlata ismét három lépcsőből áll, ezáltal amennyiben legalább 1 dollárt adakozunk - merthogy a promóció lényege az, hogy pénzünk egy részét jótékony célra fordítják a szervezők -, akkor garantált hozzáférést kapunk olyan címekhez, mint a Devious Dungeon, a Devious Dungeon 2 és az Eggggg - The Platform Puker.

Ha hajlamosak vagyunk ennél is többet fizetni, így legalább 4 dollár 81 centet, akkor a fenti három címhez még hozzácsapják nekünk a Gunbrick, a RunGunJumpGun és a RETSNOM című platformereket, de ha eddig eljutottunk, akkor érdemes egy kicsit továbbmenni már.

Ha ugyanis megadjuk az 1500 forintot, avagy a legalább 5 dollárt, akkor a mobilos Humbi Bundi részeként az említett hat játék mellé letölthetjük magunknak a Never Alone: Ki Edition és a Brothers - A Tale of Two Sons mellett a nagyszerű Limbo-t is.

Sőt mi több, a szervezők egy extra játékot is ígértek - legalább a második szintet elérő vásárlóknak -, amelynek kiléte egyelőre meglepetés.
1 hozzászólás

SamsungFan

7 éve, 6 hónapja és 1 napja

Ez rohadt jó akció! meglepett smiley

válasz erre