Final Fantasy XV: A New Empire címmel különleges mobiljátékot kap a népszerű RPG-sorozat

2017. április 02.
6.6201
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Square Enix bejelentette, hogy újabb mobiljátékot készítenek a nagyszerű Final Fantasy-sorozat alapján, méghozzá a legutóbbi nagy epizódhoz, avagy a Final Fantasy XV-höz kapcsolódóan.

Az Androidra és iOS-re is érkező Final Fantasy XV: A New Empire keretein belül szokatlan módon egy mobilos stratégiát kapunk, amelyben lehetőségünk nyílik felépíteni saját királyságunkat, felfedezni az erőteljes mágiát, harcolni és mindezt átélni akár barátaink oldalán is.

A játékban Noctis, Cindy és más egyéb kedvelt Final Fantasy XV karakter is felbukkan majd, akikkel hatalmas csatákba bonyolódhatunk - a készítők szerint játékosok millióival világszerte, ami elég optimista becslés a siker tekintetében.

A valós idejű harc természetesen csak egy opció lesz, a játék alapja a birodalomépítés, amelyben épületeket húzhatunk fel, hadsereget építhetünk, de akár saját Guildeket is létrehozhatunk - vagy csatlakozhatunk már meglévőkhöz.

Hogy a Final Fantasy XV: A New Empire pontosan mikor érkezik, az egyelőre nem tisztázott, az viszont igen, hogy talán hamarosan befuthat, mert néhány régióban már most játszanak vele.

Nézd nagyban ezt a videót!



nincs még hozzászólás