Fire Emblem Heroes: mobiljáték lesz a Nintendo legendás szerepjátékából is!

2017. január 19.
5.3921
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Kis túlzással hihetetlen, ami jelenleg a mobiljátékok piacán zajlik, hiszen szinte az összes nagyobb videojátékos franchise átköltözik erre a platformra is, hol egy teljes porttal, hol egy mellékszállal, vagy valamilyen társalkalmazással.

Az utóbbi évek legnagyobb meglepetése ezen a téren a Nintendo volt, akik a történelem során először adtak ki más platformra egy Super Mario-játékot, a sort pedig most tovább folytatják, tegnap este ugyanis mindenki nagy meglepetésére bejelentették a Fire Emblem Heroes című mobiljátékot, amely a japánok legendás, közel 30 éve létező szériájának első mobilos mellékszála lesz.

A Fire Emblem Heroes Androidra és iOS-re érkezik, méghozzá február 2-án, és azon túl, hogy megismerhetjük belőle a franchise jól ismert fantáziavilágát, szinte teljes egészében átülteti a kis képernyőre a sajátos játékmenetet, érintve ezzel a különleges harcrendszert, amelybe az első kedvcsinálón egy alapos betekintőt is kaphatsz.

A kérdéses mobiljáték egyébiránt óriási tartalommal érkezik, és várhatóan ingyen letölthető lesz, méghozzá applikáción belüli vásárlási lehetőségekkel.

Nézd nagyban ezt a videót!





1 hozzászólás

Mordorer

7 éve, 9 hónapja és 7 napja

Beregeltem még az előregben és ma megérkezett végre! mosolygó smiley

válasz erre