Folyadékhűtéses gamer okostelefont mutatott be a Xiaomi

2018. április 16.
6.0781
A kínai Xiaomi bejelentette legújabb okostelefonját, mely Black Shark név alatt egy kifejezetten játékosoknak szánt erőmű lett, ami belül semmivel sem kapott különlegesebb hardvert, mint egy mostani csúcskategóriás készülék, de mégis több erőt lehet kisajtolni belőle.

Ennek az oka pedig abban keresendő, hogy a Xiaomi folyadékhűtést épített a készülékbe, ezáltal a hardvereket sokkal magasabb hatásfokkal lehet pörgetni, aminek jóvoltából elméletileg lényegesen jobb teljesítményt kínál mind a játékok, mind az egyéb applikációk futtatása során.

Merthogy a Xiaomi Black Shark a belső tekintetében egy teljesen hagyományos Qualcomm Snapdragon 845-ös lapkát tartalmaz 6/8GB RAM és 64/128GB RAM társaságában, amihez egy 12 és egy 20 megapixeles kamera is tartozik, méghozzá egy 4000 mAh-s akkumulátor társaságában, ami azért kiemelkedik a nagy átlagból.

Szintén utóbbi célt szolgálja a készülékhez járó kontroller is - ezt külön kell megvenni hozzá 30 dollár körül áron -, amit könnyedén felpattinthatunk rá vagy leszedhetünk róla annak függvényében, hogy telefonálni vagy játszani akarunk-e vele. Hogy a készülék biztosan egy vagyonba kerül? Ez a másik meglepetés: a Xiaomi Black Shark mindössze 475 dollárért megy majd Kínában, ami átszámítva nem egészen 140 ezer forint.
3 hozzászólás

fonemaker

1 éve, 6 napja

Az úyg elég komoly cucc lett. Ennyiért meg uhh, nagyon állat!

válasz erre

Mordorer

1 éve, 6 napja

Xiaomi nem kéne, de az alap igen jó. Komolyabb gyártó is kijöhetne vele!

válasz erre

zsenikém

1 éve, 6 napja

Xiaomit soha többé. Hulladék, rakhatnak bele bármit.

válasz erre