Gameplay videót kapott az Outer Pioneer, az Unreal Engine 4-gyel hajtott akciójáték

2017. július 05.
6.5501
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Miután a Vivid Games munkatársai egy soft launchban elindították legújabb akciójátékukat - a Fülöp-szigeteki App Store-ról már tölthető -, ezért a közelgő premier alkalmából bemutattak nekünk egy vaskos gameplay videót is az Outer Pioneer-ről.

A várhatóan Androidra és iOS-re is érkező alkotás egy izometrikus nézetű akciózás lesz, amelyet Unreal Engine 4 hajt meg, ezáltal egészen elragadó rajzfilmes grafika vár benne ránk, ahol egyedül vagy kooperatív módban kell kitakarítanunk a pályákat a különféle robotszerű szörnyektől és teremtményektől.

A játékban hősünk rengeteg fejleszthető fegyverrel rendelkezik majd, különféle skillek sokaságát aggathatjuk karakterünkre, az izgalmas feladatok teljesítése során pedig rengeteg lootot gyűjthetünk be, amelyek hozzásegítenek minket a fejlődéshez és a boldoguláshoz.

Az Outer Pioneer egyébiránt a korábbi tervek szerint legkésőbb idén év végén jelenhet meg szerte a világon, de mivel a soft launch elindult, ezért erre talán még előbb is sor kerülhet majd.

Nézd nagyban ezt a videót!



2 hozzászólás

Mendez

7 éve, 4 hónapja és 11 napja

Na ez nagy állatság lesz! Várós! mosolygó smiley

válasz erre

Chico

7 éve, 4 hónapja és 12 napja

Ez kegyetlen király! meglepett smiley

válasz erre