Gamer okostelefont mutatott be a Honor is

2018. június 08.
12.5581
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A kínai Honor is szeretne csatlakozni a gamer okostelefonok világához, így bemutatták Honor Play névre keresztelt készüléküket, mely leginkább alacsony árával próbálja majd meghódítani a felhasználókat.

Az eszköz legnagyobb érdekessége az lesz, hogy egy speciális GPU Turbo technológiával vértezték fel a fejlesztők, aminek a lényege az, hogy gombnyomásra 60 százalékkal tudja növelni a grafikus processzor teljesítményét, miközben 30 százalékkal csökkenti (!) a fogyasztást, amit bizonyára valaminek a kárára tud megoldani az eszköz, de ennek hátteréről egyelőre nem hallottunk még.

A Honor Play egyébiránt támogatja a 4D Gaminget is, a hardver szempontjából pedig egy Kirin 970-es lapka került bele 4/6GB RAM és 64GB ROM társaságában, amihez egy 3750 mAh-s akkumulátor és egy 6,3 hüvelykes, 2280x1080 képpontos felbontásra alkalmas kijelző került, vagyis semmi különösebb extra nem várható tőle.

Ez sajnos igaz a készülék megjelenésére is, amelyen sajnos semmiféle gameres stílusjegyeket sem találunk, ellenben legalább 300-400 dollár között mozog majd az ára.
4 hozzászólás

peter97

6 éve, 4 hónapja és 12 napja

Nem tudtam mi hiányzik... Most se tudom. röhögő smiley

válasz erre

Mendez

6 éve, 4 hónapja és 13 napja

Régen még jó telefon volt, emlékszem itt is sokat lehetett róla olvasni. Manapság drága, gagyi, és mindenféle kamu akciókkal próbálkoznak. És mindent de tényleg mindent másolnak.

Huawei, Honor kuka.

válasz erre

Chico

6 éve, 4 hónapja és 13 napja

iPhone X másolat. Gagyi, szégyen amit a Huawei művel.

válasz erre

fonemaker

6 éve, 4 hónapja és 13 napja

Honort soha.

válasz erre