Gentleman Ninja: nem gondoltuk volna, hogy ilyen izgalmas egy úriember nindzsa kalandja

2017. január 25.
5.7071
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A nindzsákról alapesetben nem az jut eszünkbe elsőként, hogy igazi úriemberek, de Scott Moakes és Samuel Baeattie legújabb mobiljátéka, avagy a Gentleman Ninja most bebizonyítja, hogy márpedig ezek között a harcosok között is van jó modorú uraság.

Az Androidra és iOS-re is érkező alkotás - amely február 8-án kerülhet fel az App Store és a Google Play kínálatába -, egy pofátlanul egyszerű, de mégis kellemes koncepciót állít a középpontba: haladjunk előre a pályákon kiválasztott és testre szabható nindzsánk által úgy, hogy folyamatosan arra a színre nyomunk a képernyőn, amilyen árnyalatban a soron következő ellenfél is pompázik.

Amint ugyanis az a Gentleman Ninja első kedvcsinálóján is látható, hősünkkel kék és piros ellenfeleken kell átverekednünk magunkat, miközben az idővel is meg kell küzdenünk, és a támadáshoz azt a színű gombot kell megnyomnunk, amilyen színű a következő ellenfelünk. Ha ügyesek vagyunk, látványos kaszabolást mutathatunk be, ha viszont félrenyomunk, kíméletlenül bukjuk a kihívást!

Nézd nagyban ezt a videót!



nincs még hozzászólás