Golf Zero: ilyen a golf egy oldalnézetes platformer és egy ügyességi játék hibridjeként

2017. január 31.
5.2591
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Egy túlzás nélkül izgalmas különlegességet szeretne feltenni hamarosan az App Store kínálatába Golf Zero néven a Colin Lane és Brad Erkkila fejlesztőpáros, akik a golfozás örömeit igyekeztek vegyíteni az oldalnézetes platformerekkel és az ügyességi játékokkal.

A Golf Zero ennek megfelelően egy kicsit olyan, mint a Super Meat Boy vér és brutalitás nélkül, lévén kis hősünk oldalán brutálisan gyors sebességgel kell teljesítenünk a pályákon elénk táruló akadályokat, így ugrabugrálva és ügyeskedve elkerülni a veszélyes platformokat, miközben lehetőségünk nyílik az idő lelassítására azért, hogy lufikat pukkasztgassunk, kapcsolókat nyomkodjunk - mindezt egy golflabda által.

Az időlassítós részeknél ugyanis a tempó lelassul, nekünk pedig egy mini-játék részeként be kell céloznunk a probléma kiváltóját vagy megoldóját a cél érdekében, és ha elütöttük a labdát - akár a levegőből is -, sikeres lövés esetén még akkor is teljesítjük az adott szintet, ha közben már esetleg elhaláloztunk. A Zero Golf várhatóan február utolsó hetében érkezik meg első körben csak iOS-re.

Nézd nagyban ezt a videót!



nincs még hozzászólás