Ha a League of Legends mobiljáték lenne, akkor Penta Storm-nak hívnák

2016. november 25.
7.1231
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Netmarble csapata egy merész döntéssel úgy határozott, hogy ők is szeretnék kivenni a részüket a mobiljátékok világában is egyre népszerűbb MOBA stílusból, így be is jelentették első ilyen alkotásukat, aminek a Penta Storm címet adták a keresztségben.

A világ egyik legnagyobb mobiljátékokra szakosodott stúdiója - nekik köszönhető többek között a Marvel Future Fight és a Seven Knights - ezúttal sem aprózta el a dolgokat, és bár túl sok részletet még nem árultak el a készülő műről, azt viszont igen, hogy a tartalom és a megvalósítás tekintetében olyanok ellen indulnak harcba, mint a PC-n elképesztő népszerűségnek örvendő DOTA 2, League of Legends vagy Heroes of the Storm triumvirátus.

A Penta Storm kapcsán annyi még biztos, hogy egy saját fantáziavilág vár benne ránk, és támogatni fogja a 3v3 és az 5v5 ütközeteket is, de számtalan egyéb érdekes játékmód helyet kap majd az alkotásban, méghozzá direkt a MOBA műfajhoz megálmodott pályákkal és sajátosságokkal a középpontban. Az első képek alapján mi letesszük a kalapunkat. Megjelenés hamarosan!

Ha a League of Legends mobiljáték lenne, akkor Penta Storm-nak hívnák - 2. kép


Ha a League of Legends mobiljáték lenne, akkor Penta Storm-nak hívnák - 3. kép


Ha a League of Legends mobiljáték lenne, akkor Penta Storm-nak hívnák - 4. kép


Ha a League of Legends mobiljáték lenne, akkor Penta Storm-nak hívnák - 5. kép


Ha a League of Legends mobiljáték lenne, akkor Penta Storm-nak hívnák - 6. kép

nincs még hozzászólás