Háború, felhők, birkák és zombik uralják a legújabb Humble Mobile Bundle mobiljáték akciót

2016. november 22.
6.1181
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Humble Mobile Bundle részeként újabb akciós mobiljátékok közül válogathatunk magunknak, méghozzá ezúttal a Handy Games csapatának legjobb címeivel a középpontban, aminek köszönhetően akár 15 alkotáshoz is hozzájuthatunk alig 1500 forint ellenében.

Akárcsak a korábbi Humble Mobile Bundle akciók, úgy a mostani is arra szolgál, hogy egyrészt nagyon olcsó mobiljátékokat vásároljunk magunknak, másrészt pedig az ebből befolyó összeg egy jelentős részét jótékony célokra használhassák fel az akció megálmodói, így minél többet fizetünk, annál nagyobb összeg jut majd a rászorulóknak.

Ennek megfelelően, amennyiben hajlandóak vagyunk kifizetni legalább 1 eurónak megfelelő összeget , kapásból hozzáférhetünk olyan nagyszerű mobiljátékokhoz, mint az 1941 Frozen Front, az Aces of the Luftwaffe, az Aporkalypse, a Clouds & Sheep, valamint a Guns n Glory WW2.

Amennyiben mélyebben a zsebünkbe nyúlnánk, és akár 900 forintot is adományoznánk, abban az esetben az említett öt cím mellé olyan további mobiljátékokat tölthetünk le a telefonunkra, mint a Rocket Island, a Ninja Hero Cats, a Guns n Glory Zombies, a Stage Dive Legends és a Devils & Demons - sőt mi több, a jövő héten ehhez a 10 címhez még további meglepetések társulnak.

Ha megtehetjük, hogy ennél is többet fordítunk adakozásra a Humble Mobile Bundle részeként, alig 1500 forintos áron a fenti 10 mobiljáték mellett beszerezhetjük még az 1942 Pacific Front, a Clouds & Sheep 2, a Townsmen, a Guns n Glory Heroes és a Dynamite Fishing World Games című alkotásokat is.
Humble Mobile Bundle részeként újabb akciós mobiljátékok közül válogathatunk magunknak, méghozzá ezúttal a Handy Games csapatának legjobb címeivel a középpontban, aminek köszönhetően akár 15 alkotáshoz is hozzájuthatunk alig 1500 forint ellenében.'>
1 hozzászólás

Gólem

8 éve, 17 napja

Brutálisan király akció! meglepett smiley

válasz erre