Hamarosan jöhet iOS-re a The Binding of Isaac: Afterbirth+

2016. október 27.
6.6091
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Nicalis legfrissebb bejelentései szerint már nem kell sokáig várniuk az iOS-alapú készülékek rajongóinak arra, hogy beszerezhessék a The Binding of Isaac: Afterbirth+ című játékot, az ugyanis végre zöld utat kapott az Apple részéről.

Mint ismert, a csapat már az év elején szerette volna kiadni ezt a sajátos hangulatú indie RPG-platformert az iOS-t futtató készülékekre, azonban az Apple akkor főként a benne található vallási- és gyermekbántalmazási témák miatt visszadobta, de ezek most kikerültek, hovatovább rengeteg újabb tartalommal bővült, így hamarosan végre minden rajongó ezen a platformon is átélheti Isaac kalandjait.

Sajnos pontos dátummal a Nicalis még nem szolgált, azt viszont megerősítették, hogy univerzális applikációként jelentetik majd meg a játékot, ami a gyakorlatban annyit jelent, hogy aki megveszi iPhone-ra, az iPad-ra is elérheti ingyen, sőt később Apple TV-re is.

A játék mindezen felül támogatja majd a felhő alapú mentést az iCloud révén, hovatovább a Bluetooth kontrollerekkel sem lesz problémája.
nincs még hozzászólás