Hamarosan még több ember számára lesz elérhető a Genshin Impact

2022. június 17.
71.0471
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A streamelés manapság rendkívül népszerű nem csak a filmek, sorozatok, zenék, hanem videojátékos szinten is kialakult ennek egy piaca, több különböző szolgáltatás is épül erre, most az egyik legnépszerűbbhöz csatlakozik a Hoyoverse egyik legjátszottabb RPG-je.

Ennek értelmében a Hoyoverse által fejlesztett Genshin Impact elérhetővé válik a GeForce Now előfizetéses szolgáltatáson belül. A játék június 23-án csatlakozik a szolgáltatáshoz, közel nyolcvan országban, és régióban - így például nálunk is.

Ez azt jelenti, hogy amennyiben nincs egy PS4-ünk, egy erős PC-nk, vagy telefonunk, akkor a szolgáltatáson belül a felhőből streamelve minden gond nélkül élvezhető a program. Ezzel a lehetőséggel csak megnő a játékos bázis, így tényleg mostantól bárki beleugorhat az eszméletlenül tartalmas programba. A játék elérhető már egy ideje a Google Play, valamint az App Store kínálatában is.
4 hozzászólás

Chico

1 éve, 11 hónapja és 4 napja

Aki akarja már rég tolja.

válasz erre

Mendez

1 éve, 11 hónapja és 5 napja

Most is elérhető mindenkinek, ez max azoknak lesz jó, akik PC-n tolják, és utazás közben is játszanának... De még nekik sem, hiszen mobilja mindenkinek van...

Nincs ennek a verziónak semmi létjogosultsága.

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 11 hónapja és 5 napja

Nem tudom mennyire van értelme, nem nagy a gépigénye és a mobilos hardver igénye sem..

válasz erre

Bencus86

1 éve, 11 hónapja és 5 napja

Nehezen tudom elhinni, hogy aki akarja nem tolja már most bármin... Mindenre megjelent, azért mobilja már mindenkinek van.

válasz erre