Hamarosan új játékmódot kap a Plague Inc, amivel megállíthatjuk a járványt a játékban

2020. március 26.
1.1502
Bár nonszensz kijelentés, azonban nagyon jól jött a koronavírus-járvány az Ndemic Creations által megálmodott Plague Inc című mobiljátéknak, mely egy olyan stratégiaként került piacra, melyben az a játékos feladata, hogy útjára indítson egy világjárványt, ezzel elpusztítva az emberiséget.

Emiatt a játék a legtöbb régióban óriási népszerűségnek örvend, és dől a pénz a készítőkhöz, akik ezért úgy döntöttek, hogy 250 ezer dollárt adományoznak a CEPI-nek és a WHO-nak a koronavírus-kutatás érdekében, miközben bejelentették a rajongóknak, hogy nemsokára egy sokkal optimistább játékmódot is elérhetővé tesznek az alkotásban.

Merthogy a Plague Inc keretein belül jelenleg csak pusztítani lehetett, azonban az új játékmód lehetővé teszi majd a játékosoknak, hogy megmentsék a világot egy halálos járványtól, méghozzá a betegség kezelésével, az egészségügyi rendszerek fellendítésével, karantén alkalmazásával, a szolgáltatások korlátozásával és így tovább. Hogy a frissítés mikor érkezik, még nem tudni, de minden játékos számára ingyenes lesz!

4 hozzászólás

Direktor

1 napja és 12 órája

Érdekes, hogy egy ilyen játék készítői is berezelnek vagy nem tudom. Olyan fura ez...

válasz erre

SamsungFan

1 napja és 15 órája

Jó arcok, hogy adományoztak, nagyon korrekt.

válasz erre

Chico

1 napja és 18 órája

Fura hogy egy ilyen játéknál beijednek...

válasz erre

Ronalddo

1 napja és 21 órája

Mindig van aki nyer egy ilyen **** helyzeten is.

válasz erre