Hatalmas frissítést kap a Kingdom Hearts mobiljáték

2017. március 12.
6.5381
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Kingdom Hearts Union X[Cross] címmel egy olyan nagy frissítést kap a Square Enix részéről a Kingdom Hearts Unchained X, aminek jóvoltából minden rajongónak érdemes lesz újra elveszni a jól ismert JRPG sajátos világában.

Hogy milyen jelentős bővítmény érkezik most, azt mi sem bizonyítja jobban más, minthogy a Square Enix is a játék egyfajta újraértelmezéséről és újraindításáról beszélt vele kapcsolatban, így a Kingdom Hearts Union X[Cross] részeként kibővítik majd az alapjáték nagyszerű történetét, de az ingyen letölthető frissítés egy új Union Cross multiplayer módot is magával hoz, hovatovább lehetőséget ad arra, hogy a játékosok jobban testre szabják avatárjaikat.

A frissítés telepítése után a felhasználók lehetőséget kapnak arra, hogy hatfős csapatokat alkossanak, és együtt óriási hordák, valamint erőteljes bossok ellen küzdjenek. Ezek a csapatok egyébiránt kommmunikálni is tudnak majd egymással, szóval a Square Enix célja erőteljesen az, hogy egy nagy közösséget építsenek fel az alkotás mögé.

A Kingdom Hearts Unchained X egyébiránt ingyen letölthető Androidra és iOS-re is, középpontjában egy a Disney rajzfilmes világát a Final Fantasy univerzumával ötvöző szerepjátékkal, amihez a fentiekben ismertetett frissítés jövő hónapban roboghat majd be.

Nézd nagyban ezt a videót!



1 hozzászólás

Chico

7 éve, 7 hónapja és 24 napja

De jól néz ki ez a játék! meglepett smiley

válasz erre