Her Majesty's Spiffing: ma érkezik mobilokra a Star Wars paródia!

2017. május 04.
6.8751
A Billy Goat Entertainment fejlesztői bejelentették, hogy miután PC-n és konzolokon már naggyá tették a Her Majesty's Spiffing című kalandjátékot, várhatóan a mai napon mobilokra, így Androidra és iOS-re egyaránt megjelentetik majd.
 

Akinek esetleg nem mondana semmit sem a név, a Her Majesty's Spiffing egy Star Wars paródiaként megismert kalandjáték, ami éppen ma, a Star Wars Nap alkalmából jelenhet meg, középpontjában egy az eredeti sztori alaposan kiforgatott, a brit királyságra szabott változatával, valamint a klasszikus point and click kalandjátékokból ismert sajátosságokkal.

A Her Majesty's Spiffing egyébiránt Frank Lee kapitány kalandjait meséli el nekünk, akinek az lesz a feladata, hogy megvesse a brit birodalom lábát a világűrben is, ami alapból egy beteg elképzelés, de ha hozzávesszük, hogy szinte minden percben találkozunk majd benne egy-egy olyan poénnal, utalással vagy áthallással, ami a Csillagok Háborúja univerzumra utal, akkor még nagyobb alátámasztást kapnak a fentiek.

A Her Majesty's Spiffing - mely egyébként a The Empire Staggers Back alcímmel érkezik -, várhatóan még a mai nap folyamán felkerül az App Store és a Google Play kínálatába, szóval keressétek bátran.

Nézd nagyban ezt a videót!nincs még hozzászólás