Highway Traffic Racer Planet: száguldj a végtelenbe és tovább!

2017. január 03.
6.8151
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A RebelApes indie fejlesztőcsapat felküldte a Google Play-re első mobiljátékát, amely az értékelései alapján komoly sikerre számíthat hosszabb távon, pláne azért, mert az endless runnerek műfaját igyekezett kiforgatni egy kicsikét.

A Highway Traffic Racer Planet ugyanis egy endless racer lett, amelynek a lényege röviden és tömören az, hogy kiválasztott autónk irányításával egy hatalmas sztrádán kell helyt állnunk az óriási forgalomban, miközben utunkat rengeteg akadály övezi majd, de megállni nemhogy nem szabad, hanem egyenesen lehetetlen lesz.

Az elragadó 3D grafika mellett a Highway Traffic Racer Planet összesen 3 autóosztályt és 12 járművet garantál, kezdetben 3 pályával és ugyanannyi játékmóddal, óriási szavatossággal, hatalmas ütközésekkel, és nagy kihívást garantáló küldetésekkel. A játék teljesen ingyen letölthető, szóval ha másért nem is, legalább ezért érdemes tenni vele egy próbát.

Nézd nagyban ezt a videót!



Google Play-re első mobiljátékát, amely az értékelései alapján komoly sikerre számíthat hosszabb távon, pláne azért, mert az endless runnerek műfaját igyekezett kiforgatni egy kicsikét.'>
2 hozzászólás

peter97

7 éve, 10 hónapja és 9 napja

Ez nekem nagyon bejön!

válasz erre

Mordorer

7 éve, 10 hónapja és 9 napja

Hangulatos lett nagyon mosolygó smiley igazi retro fíling!

válasz erre