Hivatalos: júliusban indul a Minecraft: Story Mode második szezonja

2017. június 08.
7.5351
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A kiszivárgott információk után a Telltale Games hivatalosan is megerősítette, hogy valóban elkészítik a nagy sikert aratott Minecraft: Story Mode második szezonját, aminek indulására még júliusban sor kerülhet majd.

A Minecraft: Story Mode - Season 2 névre keresztelt folytatás első epizódja várhatóan a Hero in Residence címmel érkezik, és várhatóan július 11-én jelenhet majd meg PC-re, konzolokra és természetesen mobilokra is.

Hivatalos: júliusban indul a Minecraft: Story Mode második szezonja - 2. kép

A játék sztorija egyébiránt pontosan ott veszi kezdetét, ahol korábban abbamaradt, így Jesse a Wither Storm legyőzése miatt egy ünnepelt hőssé válik, ami komoly felelősséggel és kötelességekkel jár együtt, így rögtön egy új kalandra indul, barátai oldalán egy ősi, vízalatti templomot kell felfedeznie, amely rejtélyes titkokat őriz.

Hivatalos: júliusban indul a Minecraft: Story Mode második szezonja - 3. kép

A Minecraft: Story Mode - Season 2 az ígéretek szerint magába foglalja a Telltale kalandjainak összes sajátosságát, így a döntésekkel irányítható sztorit, az izgalmakat, és ebben az esetben a Minecraft-sorozatra hajazó grafikai körítést.

Hivatalos: júliusban indul a Minecraft: Story Mode második szezonja - 4. kép


Hivatalos: júliusban indul a Minecraft: Story Mode második szezonja - 5. kép

1 hozzászólás

SamsungFan

7 éve, 5 hónapja és 15 napja

Utálom ezt a játékot, de amúgy tök jópofán néz ki!

válasz erre