Hivatalosan is bemutatkozott a dupla Leica kamerával szerelt Huawei P10

2017. február 27.
5.8801
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A napokban még csak pletykákat tudtunk közölni róla, azonban az MWC 2017 alkalmából hivatalosan is leleplezésre került a Huawei legújabb csúcstelefonja, amely P10 és P10 Plus név alatt valóban képes lesz felvenni a kesztyűt a legjobbakkal.

A Huawei P10 esetén az alapváltozat egy 5,1 hüvelykes, a nagyobb pedig egy 5,5 hüvelykes WQHD kijelzővel lett felszerelve, melyet Gorilla Glass 5 védelemmel láttak el a készítők, a hardverek tekintetében pedig a korábban pletykált sajátosságokat váltotta valóra vele a gyártó.

Ennek köszönhetően kiderült, hogy egy nyolcmagos Kirin 960-as processzor mellett 4GB RAM és 64GB belső tárhely biztosítja majd a szükséges erőt - lesz állítólag egy 6GB RAM-mal és 128GB HDD-vel szerelt változat is -, amit a gyártó egy 3200 és egy 3750 mAh-s akkumulátorral szeretne meghajtani.

Hivatalosan is bemutatkozott a dupla Leica kamerával szerelt Huawei P10 - 2. kép

A Huawei P10 esetében a korábbi készüléktől megszokott magas minőséget várhatjuk majd a fotózás terén, hiszen a Leica dupla lencséi kerültek a telefonba, ezáltal egy 12 megapixeles normál szenzor mellett egy 20 megapixeles monokróm kamera biztosítja a tökéletes fényképezést extrém élesség társaságában, optikai képstabilizátorral, hibrid autófókusszal és egyebekkel.

Ha mindez nem lenne elég, a 649 eurós alap-, és a 699 eurós nagyobb változat a küllem tekintetében is merészet újít, hiszen a készülékek a megszokott fekete, fehér vagy aranyszínű modellek mellett zöldet és kéket is választhatnak maguknak.
2 hozzászólás

SamsungFan

7 éve, 9 hónapja és 3 napja

Nem tudom mi van vele, de tetszik a zöld! röhögő smiley

válasz erre

fonemaker

7 éve, 9 hónapja és 3 napja

Egész jónak tűnik, főleg ilyen hardverrel, ennyiért!

válasz erre