Huntdown: trailert kapott a shooter, amely mintha valóban a 80-as évekből jött volna

2017. február 28.
6.4971
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ritka nagy a kereslet manapság a retro játékokra, amelyek többsége annyira erőltetett, hogy az már sokszor nekünk, vén rókáknak kellemetlen, de az Easy Trigger Games csapata most bebizonyította, hogy lehet ezt másként, szívvel és lélekkel is csinálni.

Ehhez most bemutattak nekünk egy friss trailert legújabb játékukról, amely Huntdown címmel készül egy ideje PC-re, konzolokra és mobilokra is, a középpontban egy olyan shooterrel, amely minden túlzás nélkül olyan, mint a nyolcvanas években készült darabok, ezáltal egy Contra vagy egy Metal Slug például simán jelenthet neki.

A Huntdown érdekességét tovább növeli, hogy alkotók egy disztopikus cyberpunk világot alkottak meg hozzá, amelyben a Földet erőszakos bandák, a bűnözés uralja, így mi néhány zsoldost alakítva most azért érkezünk, hogy elvégezzük a piszkos munkát, és leszámoljunk a huligánokkal.

A Huntdown várhatóan még az idei év végén megjelenhet majd többek között Androidra és iOS-re is, azonban ennél pontosabb részleteket a későbbiekre ígértek a készítők.

Nézd nagyban ezt a videót!



1 hozzászólás

peter97

7 éve, 9 hónapja és 2 napja

De rohadt jó kis retro cucc!

válasz erre