Idén jön a The Walking Dead: The Final Season harmadik része, mobilos változatról továbbra sincs hír

2018. október 18.
6.4941
Alaposan összezavarta a játékosokat a Telltale Games csődje a The Walking Dead: The Final Season kapcsán, hiszen semmi sem a megszokott mederben halad az utolsó évaddal, így mobiljátékosként például még az első két epizódot sem kaptuk meg hozzá.

Márpedig a korábbi szezonok alatt megszokott menetrenddé vált, hogy az évad indulásával együtt, vagy nem sokkal később mobilokra is megérkezik majd a játék, azonban hiába pörgettük át Ian Howe, a Skybound Games CEO-jának Reddit AMA válaszait, és hiába kérdeztek rá a rajongók, egyelőre nem érkezett válasz arra, hogy a The Walking Dead: The Final Season megérkezhet-e Androidra és iOS-re vagy sem.

Ami azonban innen kiderült, hogy a Skybound Games gőzerővel azon dolgozik, hogy a jogi problémák elsimítása és a Telltale Games munkatársaival való egyeztetés mellett még az idei évben elkészítsék a harmadik epizódot, de ők valósítják majd meg a legutolsó negyediket is, ám ennek munkálatai egy kicsit több időt vesznek igénybe.

A célplatformok ennek megfelelően a PC, PS4 és Xbox One maradtak, de őszintén reménykedünk abban, hogy ha lefutott az évad, utólag a mobilosokat sem hagyják majd magukra a fejlesztők.
4 hozzászólás

ferencziakos

6 hónapja, 2 hete és 6 napja

Sok sikert nekik a befejezéshez.

válasz erre

Femobilos

6 hónapja, 2 hete és 6 napja

Ez elég nagy szívás azért. Biztos voltak akik várták.

válasz erre

peter97

6 hónapja, 3 hete

Ez már nem lesz ugyanaz. Mondjuk nekem eddig sem tetszett.

válasz erre

Mendez

6 hónapja, 3 hete

Hát úgy legyen. De nekem vannak kétségeim hogy meg fog valósulni a negyedik évad.

válasz erre