Igazi agytornára vágysz? Akkor van egy jó hírünk: jön a Mr. Mustachio 2!

2017. május 02.
7.0981
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Az emberek többsége tiszta szívéből gyűlöli a matematikát, ellenben mégis szívesen játszik olyan mobiljátékokkal, amelyek a számok tudományán alapulnak, így például olyan címeket is kedvelnek, mint a Sudoku vagy a Picross.

Amennyiben te is ezek közé az emberek közé tartozol, akkor van egy nagyszerű hírünk a számodra, hiszen kiderült, hogy érkezik a Mr. Mustachio folytatása, amely szimplán Mr. Mustachio 2 név alatt ismét egy halom feladványt garantál majd az igazi agytornák kedvelőinek, méghozzá a sorozattól megszokott formában.

A Mr. Mustachio 2-ben minden egyes fejtörő abból áll majd, hogy adott lesz egy szám, vagy egy egyszerűbb matematikai példa, aminek az eredményét a lehető leggyorsabban meg kell keresnünk az alatta elhelyezkedő négyzetrácsos pálya sorai és oszlopai között.

Az eredmények ráadásul nem mindig csak számokban jelennek meg, sok esetben ábrákat kell számolgatnunk, vagy színeket ahhoz, hogy megkapjuk az eredményt, egyszóval nem kell feltétlenül matekzseninek lennünk, hogy élvezzük a játékot. Íme az első képek belőle:

Igazi agytornára vágysz? Akkor van egy jó hírünk: jön a Mr. Mustachio 2! - 2. kép


Igazi agytornára vágysz? Akkor van egy jó hírünk: jön a Mr. Mustachio 2! - 3. kép

1 hozzászólás

zsenikém

7 éve, 6 hónapja és 2 napja

Ritka hogy ilyen értelmes játék is megjelenik! meglepett smiley

válasz erre