Ígéretes Warhammer mobiljáték érkezik ősszel, nézd meg az első képeket róla

2017. március 22.
6.3991
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Perchang fejlesztőcsapata bejelentette, hogy szeretnék továbbvinni az egykori Rodeo Games örökségét, ezáltal megállapodtak a Games Workshop csapatával arról, hogy elkészítik a nagyszerű Warhammer Quest című dungeon crawler folytatását.

Mivel a Perchang csapatának egy jelentős része a Rodeo Games stúdiójából érkezett, ezért igazán jó érzésekkel gondolhatunk már most a Warhammer Quest 2: The End Times-ra, amit az első képek is megerősítenek bennünk, hiszen ezen egy igazán mutatós, az első rész örökében járó dungeon crawler szerepjátékot láthatunk, amelyben a Warhammer fantáziauniverzumának minden sajátossága felbukkan majd.

Ígéretes Warhammer mobiljáték érkezik ősszel, nézd meg az első képeket róla - 2. kép

A Warhammer Quest 2: The End Times egyébiránt a Régi Világot elpusztító kataklizma után játszódik, amikor a Chaos erői megindítják utolsó támadásukat a világra szabadult démonokkal és egyéb rémségekkel szemben, így választott hősünk oldalán a mi feladatunk is az lesz, hogy halomra gyilkoljuk az egyes teremtményeket, miközben értékes ereklyéket gyűjtünk be a cél érdekében.

Ígéretes Warhammer mobiljáték érkezik ősszel, nézd meg az első képeket róla - 3. kép

A Warhammer Quest 2: The End Times várhatóan idén ősszel jelenik majd meg Androidra és iOS-re is, de ennél bővebb részleteket csak az elkövetkezendő időszakban várhatunk róla.

Ígéretes Warhammer mobiljáték érkezik ősszel, nézd meg az első képeket róla - 4. kép


Ígéretes Warhammer mobiljáték érkezik ősszel, nézd meg az első képeket róla - 5. kép


Ígéretes Warhammer mobiljáték érkezik ősszel, nézd meg az első képeket róla - 6. kép

nincs még hozzászólás