Így néz majd ki a Huawei P10

2017. február 24.
5.7011
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Habár hivatalosan csak vasárnap mutatkozik majd be a közönség előtt a Huawei új csúcstelefonja, amelyet a gyártó olyan készülékekkel akar összeengedni, mint az LG G6 vagy a Samsung Galaxy S8, azonban egy szivárgásnak hála már most kideríthettünk róla szinte mindent.

Evan Blass, avagy a Venturebeat munkatársa ugyanis nem elég, hogy újra közkinccsé tett pár információt a Huawei P10-ről, mindemellett az első renderelt képet is bemutatta róla, aminek köszönhetően kijelenthetjük, hogy a kínai gyártónak valóban lesz esélye az imént említett nagyágyúkkal szemben.

A Huawei P10 egyébiránt egy 5 és fél hüvelykes, 1440x2560 pixeles felbontásra képes kijelzővel érkezik, egy Kirin 960-as lapkakészlettel kiegészítve, amelyben egy nyolcmagos, magonként 2,3 GHz-es processzor és egy külön GPU is helyet kapott.

A gyártó ezt 4 vagy 6GB RAM-mal, illetve 32, 64 vagy 128 GB belső tárhellyel vértezi fel, és míg előlapjára egy 8 megapixeles kamera került, addig a hátlapjára rögtön két 12 megapixeles fényképezőkép.
1 hozzászólás

SamsungFan

7 éve, 9 hónapja és 5 napja

De szép ez a széltől szélig kijelző!

válasz erre