Ilyen jól működik 5G-n a Project xCloud

2020. augusztus 12.
14.8001
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Alig egy hónap múlva útnak indul a Microsoft-féle Project xCloud, mely felhő alapú szolgáltatásként lehetőséget ad arra, hogy okostelefonjainkon élvezhessünk korábban csak PC-re és konzolokra megjelent videojátékokat.

Bár vonzó lehet Forzát, Gears of Wart vagy éppen Halo 5-öt játszani bárhol és bármikor, sokan azonban aggónak, amiért a mai netsebességek nem elegendőek a technológiához. Ezt sem megerősíteni, sem megcáfolni nem tudjuk még, ellenben találtunk egy friss videót arról, hogy 5G alatt bizony kifejezetten jól működik az elképzelés, így kellően stabil kapcsolat mellett valóban nem lesz gond a Project xCloud futtatásával.

Bár a felvétel szép és jó, azonban Magyarországon a nagyvárosok kivételével ennyire stabil netkapcsolat talán sehol nincs, nekünk konkrétan a szemünk ugrott ki a Speedtest kilengésén a videó több pontján, de azért nézzétek meg az alábbi felvételt, hiszen nem kizárt, hogy ti már a szerencsés réteghez tartoztok, és nálatok is simán fut majd a dolog. Indulás szeptember 15-én!

Nézd nagyban ezt a videót!



5 hozzászólás

Femobilos

4 éve, 2 napja

Kár hogy csak a game pass játékokra vonatkozik... szomorú smiley

válasz erre

Mendez

4 éve, 2 napja

Már én is szívesen kipróbálnám.

válasz erre

SamsungFan

4 éve, 2 napja

Ki jkéne próbálnom. Nagyon bejövős.

válasz erre

peter97

4 éve, 2 napja

Azt hittem, sokkal komolyabb lesz a lag. eddig nem rossz.

válasz erre

fonemaker

4 éve, 2 napja

Egész jó a reakció idő. meglepett smiley

válasz erre