Indulhat a zombimészárlás, megjelent a Dead Corps 2

2016. október 22.
9.8791
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A zombimészárosok legnagyobb örömére a Disrupted Logic Interactive feltette az App Store és a Google Play kínálatába is a Dead Corps Zombie Outbreak című mobiljáték folytatását, amelyben ismét minden a félelmetes élőhalottak legyűréséről szól majd.

A Dead Corps 2 egy akcióban dúslakodó FPS, amelyben egy rejtélyes vírus, avagy a H7-es egy globális krízist idéz elő azzal, hogy emberek millióit alakítja át félelmetes fenevadakká, főhősünk oldalán pedig egyetlen cél vezérel majd minket: a túlélés.

Ehhez az előző részhez mérten vadonatúj pályák, fejlesztett harcrendszer, rengeteg új lőfegyver, fejlesztések, számtalan új zombi, rengeteg kihívás, egyszerű irányítás és az alábbi kedvcsináló alapján óriási izgalom is vár ránk a Dead Corps 2 keretein belül, amely a zombis mobiljátékok kedvelőinek biztosan hamar a szívébe lopja magát.

Nézd nagyban ezt a videót!



App Store és a Google Play kínálatába is a Dead Corps Zombie Outbreak című mobiljáték folytatását, amelyben ismét minden a félelmetes élőhalottak legyűréséről szól majd.'>
nincs még hozzászólás