Ingyen letölthető iOS-re a Pokoli szomszédok első része!

2017. május 31.
16.0622
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PC-n és konzolokon elképesztő népszerűségnek örvendett néhány évvel ezelőtt a Pokoli szomszédok-sorozat - vagy angolul a Neighbours from Hell -, amely úgy tűnik, hogy hamarosan mobilokon kelhet új életre, lévén a THQ Nordic váratlanul felküldte az App Store-ra a legendás első részt.

Sőt mi több, a Neighbours from Hell - Season 1 névre keresztelt bemutatkozás teljesen ingyen letölthető formában vált elérhetővé mindenki számára, így amennyiben valaki szeretne nosztalgiázni egy kicsit, vagy csak megismerni Woody őrült kalandját, aki mindent megtesz azért, hogy a pokolba kergesse szomszédját, Mr. Rottweilert, akkor itt az idő lecsapni egy igazi klasszikusra.

A játék - amely egyébként az eredeti PC-s változat portja - ugyanis címéhez illeszkedően arról szól, hogy minél változatosabb és őrültebb módon próbáljunk meg borsot törni a szomszéd orra alá, aminek az eredménye néhány igazán vicces pillanat lesz.

Mielőtt bárki megkérdezné, sajnos Androidos megjelenésről egyelőre nem tudunk, de mivel egy Neighbours from Hell - Season 2 névre keresztelt app már van a Play Áruházban - csak nem elérhető a mi régiónkban -, ezért talán hamarosan erre a platformra is megkaparinthatjuk.
1 hozzászólás

zsenikém

3 éve, 4 hónapja és 12 napja

Már csorog is!

válasz erre