Ingyen letölthető iOS-re a Secret Files: Tunguska!

2017. április 11.
6.5421
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Bár nem szoktunk külön-külön beszámolni bizonyos mobiljátékok akciójáról és ingyenességéről - hiszen ott van arra Napiapp rovatunk -, de most mégis kénytelenek vagyunk kivételt tenni, hiszen egy igazi legenda vált ingyen letölthetővé az App Store kínálatából.

A PC-re még 2006-ban, iOS-re pedig 2014-ben megjelent Secret Files: Tunguska az Animation Arts fejlesztőinek jóvoltából készült el, és rögtön igazi kedvenc lett a kalandjátékok kedvelői között, hiszen egy vérbeli point and click kaland lett, amelyben nemcsak a tárgykeresésen van a hangsúly, hanem a mélyen szántó gondolatokkal átitatott rejtélyes sztorin, a valóban nehézkes fejtörőkön, valamint a műfaj klasszikus élményén.

A Secret Files: Tunguska sztorija Nina, egy csinos és fiatal lány történetét meséli el, aki eltűnt édesapja nyomába ered Szibériába, ahol az öreg az 1908-as Tunguska katasztrófa rejtélyét próbálta meg felderíteni. Útja során elkíséri hősünket Max Gruber is, hogy Berlin, Moszkva, Kuba, Kína és az Antarktisz körbejárásával rátaláljanak az eltűnt édesapára.

Ha te is csatlakoznál ehhez a nagyszerű kalandhoz, iOS-re most teljesen ingyen letöltheted magadnak, de nem árt sietni, mert az akció csak 14 napig él. Mielőtt kérdeznétek, sajnos az Androidos változat ingyenességéről egyelőre még nem hallottunk...

Nézd nagyban ezt a videót!



Napiapp rovatunk -, de most mégis kénytelenek vagyunk kivételt tenni, hiszen egy igazi legenda vált ingyen letölthetővé az App Store kínálatából.'>
1 hozzászólás

zsenikém

7 éve, 6 hónapja és 22 napja

Uhhhhhh köszi már szedem is!!!!! mosolygó smiley

válasz erre