Ingyenes japán szerepjátékot keresel a mobilodra? Itt az Astral Stairways!

2017. január 11.
4.3871
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Hong Kongból származó Firedog Studios bejelentette - ők állnak a NeveRossa-széria mögött -, hogy az App Store és a Google Play kínálatában is elérhető már free to play japán szerepjátékuk végleges változata.

Az Astral Stairways különlegessége, hogy egy gyűjtögetős szerepjáték lett, amelyben minél több és erősebb hőst kell összeszednünk ahhoz, hogy megmentsük a világot a gonosz erőktől, de hogy egészen pontosak legyünk, itt nem egyetlen, hanem rögtön 800 világ sorsa felett rendelkezhetünk majd, amihez folyamatosan gyűjtögetnünk kell az újabb harcosokat.

Az Astral Stairways a taktikus ütközetek mellett több mint 1100 eltérő karaktert tartalmaz, amelyek egyedi képességekkel, tulajdonságokkal és egyebekkel lesznek ellátva annak érdekében, hogy a lehető legváltozatosabb stratégiákat tudjuk kidolgozni és alkalmazni ellenfeleinkkel szemben.

A játék sokáig béta állapotban volt elérhető Androidra és iOS-re is, mostantól azonban már végleges formájában egyaránt bárki számára szabadon kipróbálható.

Nézd nagyban ezt a videót!



App Store és a Google Play kínálatában is elérhető már free to play japán szerepjátékuk végleges változata.'>
nincs még hozzászólás