Ingyenesen behúzhatod most Doctor Strange-et a Marvel Contest of Championsben

2022. május 10.
1.6381
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A multiverzum őrülete nem csak az MCU-ra korlátozódik, hanem a Marvel Contest of Champions mobil RPG-re is kiterjed - nemrég láthattuk, hogy Doctor Strange néhány szövetségesét, például Pókembert és America Chavez-t is felvették a játékba.

Múlt héten pedig Wongot és Rintrah-t ismerhettük meg, egyenesen Doctor Strange-ről az Őrület multiverzumának keretein belül. Most, hogy az összes haverja itt van, itt az ideje, hogy bemutassuk a Misztikus Művészetek Mesterét és ex-Sorcerer Supreme-ot, magát Doctor Strange-et.

Lehet, hogy lemondott a Föld legfőbb védelmezőjének címéről, de valószínűleg még mindig ő a legnagyobb varázsló, aki valaha élt. És most megtalálta az utat a Marvel Contest of Championsba, mivel az is egy olyan multiverzális fenyegetéssel néz szembe, amelyet talán csak Strange tud megoldani.

Egy magát Szimbióta Legfelsőbbnek nevező bestiális alak, egy Doctor Strange és egy szimbióta közötti kiméra fenyegeti a Battlerealmot. Őrült ereje arra kényszeríti Strange-et, hogy szövetségeseit - America Chavezt, Wongot és Pókembert - hívja segítségül.

Nézd nagyban ezt a videót!



2 hozzászólás

Bencus86

2 éve, 1 hónapja és 8 napja

Köszi az infót! mosolygó smiley

válasz erre

SamsungFan

2 éve, 1 hónapja és 8 napja

Hadd szóljön! mosolygó smiley

válasz erre