Iron Blade: Medieval Legends - vadássz vámpírokra Erdélyben a Gameloft új mobiljátékában

2017. március 21.
7.6971
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lassan, de annál biztosabban alakul a Gameloft legújabb akció-szerepjátéka, avagy az Iron Blade: Medieval Legends, amelyet a gyártó éppen a minap tett elérhetővé tesztüzemben a Fülöp-szigeten élők számára, hogy felkészüljenek vele a végleges rajtra.

Ez bár nem tudni, hogy mikor következhet be, ellenben az alábbi gameplay felvétel alapján - melyet szintén frissen mutattak be a készítők - érdemes lesz majd várni az alkotásra, amelyben Európába, azon belül is Erdélybe látogathatunk, ahol a középkori fantasy klisékkel a középpontban vámpírokra és egyéb természetfeletti lényekre vadászhatunk majd.

A készítők ígéretei szerint az Iron Blade: Medieval Legends könnyed és közérthető irányítás mellett látványos akciókat és vérbeli szerepjátékos elemeket is felvonultat majd, mint arról az alábbi gameplay felvétel alapján most te is meggyőződhetsz.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

Allor

2 éve, 6 hónapja és 9 napja

Nincs még elég ezekből az agyatlan hentelős játékokból attack-attack-attack-parry és előlről. Miért jó az ha beugrasz minden közepére bedarálsz mindenkit és jöhet a többi ellenfél? Ez a harcrendszer (egy valószinmleg harcközponztú játékban) igénytelen.

válasz erre

fonemaker

2 éve, 6 hónapja és 12 napja

Bejövős!

válasz erre

Femobilos

2 éve, 6 hónapja és 12 napja

Mekkora őrültség!

válasz erre