Ismét megmutatta magát mozgásban a Middle-Earth: Shadow of War mobiljáték

2017. szeptember 21.
6.6501
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Az őszi szezon egyik legjobban várt akciójátékának ígérkezik a Middle-Earth: Shadow of War, amihez a Warner egy külön mobiljátékot is készíttet a rajongóknak, amely ráadásul egy meglepően összetett és kellemes élményeket garantáló akció-RPG-nek ígérkezik.

Hogy a készítők újra eszünkbe juttassák az orkvadász kalandokat, bemutattak egy újabb trailert a játékhoz, a középpontjában a mobilos Nemesis-rendszer működésével, merthogy ezen a platformon sem kell majd nélkülöznünk ezt a különleges játékelemet.

Aki esetleg nem tudná, a Nemesis-rendszer lényege az lesz a Middle-Earth: Shadow of War-ban, hogy minden egyes tettünknek és cselekedetünknek következménye lesz, ezen felül a karakterek emlékezni fognak arra, hogy miként döntöttünk korábban, illetve hogyan bántunk velük bizonyos helyzetekben, ami a játékmenetre bizony jelentős hatást gyakorol.

Hogy a Middle-Earth: Shadow of War mobiljáték érkezése mikor várható, az egyelőre nem tisztázott, az viszont igen, hogy még idén ősszel számíthatunk rá Androidon és iOS-en is, méghozzá ingyen letölthető formában. Elő-regisztráció a hivatalos honlapon!

Nézd nagyban ezt a videót!



nincs még hozzászólás