Izgalmas The Banner Saga-klón készül Ash of Gods: Redemption címmel

2017. május 07.
6.8201
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A The Banner Saga a maga nemében egy olyan különlegesség, amivel kapcsolatban várható volt, hogy előbb vagy utóbb, de készülnek majd klónok, és erre nem is kellett sokat várnunk, a moszkvai AurumDust által bejelentett Ash of Gods: Redemption ugyanis az első a sorban.

A játékot a fejlesztők a Steam Greenlight kínálatába töltötték fel, de a lelkünkre kötötték, hogy a PC és a konzolok mellett még az idei év végén mobilokra is megjelenik majd, noha ezt nem pontosították a készítők.

Azt azonban igen, hogy az Ash of Gods: Redemption röviden és tömören olyan lesz, mint a The Banner Saga, a Darkest Dungeon és a különféle vizuális novellák keveredése, ezáltal egy körökre osztott harcokra épülő szerepjáték vár ránk, amelyben a japán kalandjátékok hatása is felbukkan néha.

Persze mindez csak a jéghegy csúcsa, hiszen a fejlesztők elképesztően alapos és tartalmas történetmesélést ígérnek, méghozzá páratlanul kellemes grafikával, PvP és PvE többjátékos móddal, hivatásos zeneszerzők által készített zenékkel és kimagaslóan taktikus harcokkal. Hogy miként fest ez a gyakorlatban? Nézd meg hozzá az első videót:

Nézd nagyban ezt a videót!1 hozzászólás

fonemaker

1 éve, 2 hónapja és 16 napja

Banner Saga hangulata nekem nagyon nem jön be, ez viszont már a video alapján is tetszik!

válasz erre