Jelly Inc: egy mobiljáték, amelyben túl kell járnunk egy őrült tudós eszén

2017. február 25.
6.0571
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Egy érdekes mobiljáték érkezéséről adott hírt az osztrák Gang of One csapata, akik elhatározták, hogy egy kihívásokkal teli platformerrel szeretnék feldobni a rajongók mindennapjait, amely már most idegőrlőbbnek tűnik, mint a Super Meat Boy valaha is volt.

A Jelly Inc címre keresztelt alkotásban egy rózsaszínű kis labdacs felett vehetjük át az irányítást, akivel első blikkre igazán egyszerű dolgunk lesz, lévén nem kell mást tennünk, minthogy egy folyamatosan mozgó futószalagon átugrálunk a gyakran szintén mozgó akadályok felett. Igen ám, csakhogy van egy kis csavar a dologban!

Ez nem más, minthogy a futószalagot egy őrült tudós irányítja, aki hol előre-, hol hátramenetbe kapcsolja a szerkezetet, és mindezt gyakran olyan szédületes tempóban, hogy ha egy pillanatra elkalandozik a figyelmünk, akkor máris kudarcba fulladt a kísérletünk.

A játék elképesztő kihívást garantál már ránézésre is, amiről meggyőződhetsz, ha megtekinted a hozzá készült első kedvcsinálót. A Jelly Inc egyébiránt még nem tudni, mikor érkezik, jelenleg éppen bétáznak vele, de ha jön, akkor ingyenes lesz Androidra és iOS-re is.

Nézd nagyban ezt a videót!



1 hozzászólás

fonemaker

7 éve, 9 hónapja és 5 napja

Hehe, de jópofa! mosolygó smiley

válasz erre