Jön a Tekken mobiljáték!

2017. augusztus 19.
5.3351
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Nagy meglepetéssel szolgált a Tekken rajongóinak a Bandai Namco csapata, akik bejelentették, hogy mobiljátékot készítenek a népszerű verekedős játékból, amely Androidra és iOS-re is megjelenik még az idén.

A szimplán Tekken címmel érkező alkotás több mint 100 karaktert tartogat majd számunkra, és mivel a hivatalos közlemény szerint nemcsak fejleszthetők lesznek, hanem mindegyikük egyedi kombókkal rendelkezik, ezért elég nagy a valószínűsége annak, hogy a végeredmény az irányítás és a játékélmény tekintetében is közelebb lesz a sorozat gyökereihez, és nem pedig valami egyszerűsített mechanizmust kapunk.

A Tekken három játékmódot kap majd, így a Story Mode-ban három eltérő karakter kiválasztásával segítenünk kell Kazuya Mishimának és Nina Williams-nek egy új ellenfél, a Revenant legyőzésében, és míg a Dojo Challenge-ben sima versus ütközetek várnak ránk offline és online módban, a Live Events részeként napi, heti és havi kihívásokban indulhatunk.

Ha érdekel a játék, a hivatalos honlapon máris elő-regisztrálhatod magadat rá, sőt ha véletlenül Kanadában élsz, vagy oda szóló hozzáférésed van, akkor az ottani soft launch miatt akár már ki is próbálhatod a végeredményt.

Nézd nagyban ezt a videót!



3 hozzászólás

Bencus86

7 éve, 2 hónapja és 5 napja

Eddig nem rossz! mosolygó smiley

válasz erre

fonemaker

7 éve, 2 hónapja és 5 napja

Reméljük jó lesz, nem cseszik el.

válasz erre

ferencziakos

7 éve, 2 hónapja és 6 napja

Remélem jó lesz! mosolygó smiley

válasz erre