Jönnek a sztorival ellátott küldetések a Pokémon GO-ba?

2018. február 08.
3.1501
Izgalmas hírek láttak napvilágot a Pokémon GO kapcsán a legutóbbi frissítést követően, a The Silph Road adatbányászai ugyanis jobban beleásták magukat a frissen érkezett fájlokba, melyek egészen árulkodóak voltak az alkotás jövőjéről.

A bányászoknak ugyanis sikerült olyan bizonyítékokat találniuk, amelyek alapján a Pokémon GO hamarosan megkaphatja a régóta várt sztori alapú küldetéseket, amik több lépcsőben kisebb történetekkel örvendeztetik majd meg a rajongókat.

Persze semmiféle jelentős változást ne várjunk emiatt a Pokémon GO játékmenetétől, az említett forrás nem is nagyon talált erre utaló nyomokat, ezáltal nagy valószínűséggel csak az történik majd, hogy a Pokémonok nyakon csípése, a tojások kikeltetése vagy a küzdelmek némelyike egy-egy kis történethez lesz illesztve.

Amit kiolvashattunk még az adatokból, hogy a sztori alapú küldetéseket várhatóan az ismert karakterek adják majd, hiszen Willow professzorhoz például már most elérhetővé vált pár új animáció, ami erre utalhat. Kíváncsian várjuk a hivatalos részleteket!
1 hozzászólás

peter97

11 hónapja, 5 napja

Érdekesen hangzik, de nagyon kíváncsi lennék, a játékos bázisra.

válasz erre